Legaaly is een veilig platform dat cliënten helpt bij het vinden van de juiste advocaat

Onze visie is om bij te dragen aan meer transparantie en democratisering van de advocatuur. Ons doel is om huidige en toekomstige juridische diensten toegankelijker te maken voor de meeste mensen.

Legaaly is een veilig platform dat cliënten helpt bij het vinden van de juiste advocaat

Legaaly is opgericht in 2022 en is eigendom van en wordt beheerd door Advokatguiden AS. Advokatguiden AS is gevestigd in Oslo, met vestigingen in Noorwegen, Denemarken, Nederland, Zwitserland en VS. Legaaly is een gebruikersgerichte, online service voor het vinden en rangschikken van advocaten. Op Legaaly.nl staan veel advocaten in Nederland vermeld, in totaal bijna 18.000. In de landen waar wij aanwezig zijn, hebben al meer dan duizend advocaten hun profiel geactiveerd en honderden hebben een Premium profiel geactiveerd. Er zijn duizenden juridische adviezen gepubliceerd. Wij streven ernaar om altijd op de hoogte te zijn van juiste informatie over Nederlandse advocaten. Om de kwaliteit van het platform te waarborgen, halen we continu informatie over advocaten uit verschillende open bronnen.

Ali Ahmed
Ali Ahmed CEO en voormalig advocaat

Afgestudeerd in rechten (LL.M) aan UiO, bachelor in recht en management van USN en master in governance en management van OsloMet. Ali heeft eerder gewerkt als makelaar en vanaf 2015 als advocaat. De afgelopen jaren heeft hij als advocaat gewerkt bij Tekna, waar hij vooral als adviseur van startende bedrijven heeft gewerkt. Ook is hij in het verleden betrokken geweest bij de oprichting van twee bedrijven in autoverhuur en vastgoed. In 2022 is hij begonnen als CEO van Advokatguiden AS.

François Savard
François Savard Medeoprichter, CTO en ontwerper

Master in Digitale Strategie en UX/UI Design uit Frankrijk. François is betrokken geweest bij de oprichting en ontwikkeling van Advokatguiden AS. François is verantwoordelijk voor het ontwerp, naast het coördineren van het ontwikkelingsproces, het ontwikkelen van nieuwe functies en het onderhouden en optimaliseren van het platform.

Erling Løken Andersen
Erling Løken Andersen Oprichter en bestuursvoorzitter

Noorse IT-ondernemer en voormalig advocaat. Gediplomeerd jurist (LL.M) aan de UiO en 3 jaar Art Director bij Westerdals. In 2004 richtte Erling het digitale marketingbureau Omega Media op. Een van de producten die het bedrijf ontwikkelde was de voormalige Noorse online community Biip.no, die in 2005 werd gelanceerd. In 2008 werden Omega Media en Biip.no verkocht aan TV2 en Egmont voor 76 miljoen NOK. Na de verkoop ontving Erling een miljoenenclaim, wat hem inspireerde om rechten te gaan studeren. Erling kocht Omega Media eind 2012 terug en voltooide zijn studie in deeltijd naast een fulltime baan. Uiteindelijk won hij de belastingzaak tegen de staat. Erling werkte vervolgens als advocaat tot 2019, toen hij de advocatuur verliet om Advokatguiden AS op te richten.

Waarom Legaaly?

Onze ambitie is om de meest complete website te zijn voor informatie over advocaten, niet alleen in Nederland, maar in de hele wereld.

Het moet makkelijk zijn om een advocaat te vinden

Op onze hoofdpagina kunt u eenvoudig een advocaat vinden door te zoeken op naam, trefwoord, plaats en rechtsgebied. U kunt uw match sorteren op populariteit of score, en duizenden profielen vergelijken. Legaaly helpt u de beste advocaat voor uw behoeften te vinden.

Vind de beste advocaat

Wij belichten de beste advocaten. Op Legaaly kunnen voormalige cliënten beoordelingen schrijven. Op basis van totaalscores voor juridische vaardigheden, beschikbaarheid, kwaliteit van het werk, uitvoering en communicatie rangschikken wij de beste advocaten van Nederland. Alle beoordelingen worden anoniem gepubliceerd. Om de kwaliteit van het platform te waarborgen, voeren wij een voortdurende beoordeling uit van alle binnenkomende beoordelingen.

Krijg juridische hulp voor {title} van verschillende advocaten

Bij Legaaly kunt u eenvoudig en geheel gratis in contact komen met een advocaat. Op onze hoofdpagina kunt u ons offerteformulier invullen. Op basis van het rechtsgebied en de geografische afstand sturen wij uw aanvraag naar maximaal drie advocaten. Binnen korte tijd ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte van een advocaat.

Legaaly is de advocatendienst van de toekomst

Legaaly nodigt de advocaten van vandaag uit om anders te durven denken. Samen kunnen we bijdragen aan meer transparantie en democratisering van de advocatuur. Zo kunnen we het doel realiseren om huidige en toekomstige juridische diensten toegankelijker te maken voor de meeste mensen.

Ontwikkeld door Journey Group

Legaaly has been developed by the digital marketing agency Journey Group, which is located in Oslo. Journey focuses on strategic digital consulting and analysis, web development, content marketing, search engine optimization, search engine marketing, Online Reputation Management and social media campaigns. The company has worked with several well-known national and international customers such as Coca-Cola, Sony Playstation, TV2 and Krogsveen. In 2020, Journey had a turnover of 34.4 million, and today has around 30 employees. The company has its head office at Skøyen in Oslo. journeyagency.com
Ontwikkeld door Journey Group